presentación     trayectoria    repertorio    libros    cursos    artículos    fotos    prensa   radio    blog     

 

 

 

 

 
 

 

DIMECRES 5 D'OCTUBRE DE 2011

Alas y olas: llibre de Pablo Albo i Pablo Auladell
 
Entre les últimes novetats de l'editorial Barbara Fiore apareix un llibre que ens ha encantat especialment: Alas y olas, de Pablo Albo i il·lustrat per Pablo Auladell. No és la primera vegada que els dos Pablos s'uneixen per crear un llibre (per exemple Inés azul, de l'editorial Thule; Diógenes, en l'editorial Kalandraka...) i formen un tàndem molt especial. Els dos són de la meua província, d'Alacant.

 
El llibre és un àlbum poètic on l'amor produeix una trobada entre éssers especial, un home i una dona que és trobem quan encara no són humans i es retroben de nou abans de ser-ho. Una història que ens parla de la condició humana, dels seus anhels i desitjos, del ser i de la humanitat i de l'amor, motor de les persones. Una narració força original que aprofitem per a recomanar no sols als xiquets, també als adults que seran els que més gaudiran del text, la il·lustració i el seu contingut, entre poètic i filosòfic. Una joieta d'aquestes que cal tenir en la nostra biblioteca especial.

 
Les il·lustracions originals seran exposades, el proper 22 d'octubre, en "Le immagini della fantasia", en Sármede (Itàlia). Quin goig poder-les veure! Al menys, podem gaudir de la lectura del llibre.
 
 
 
 
MIÉRCOLES 5 DE OCTUBRE DE 2011
 
Alas y olas: libro de Pablo Albo y Pablo Auladell.
 
Entre las últimas novedades de la editorial Bárbara Fiore aparece un libro que nos ha gustado especialmente: Alas y olas,  de Pablo Albo ilustrado por Pablo Auladell. No es la primera vez que los dos Pablos se unen para crear un libro (por ejemplo Inés Azul, de la editorial Thule; Diógenes,  en la editorial Kalandraka...) y forman un tándem muy especial. Los dos son de mi provincia, de Alicante.
 
El libro es un álbum poético donde el amor produce el encuentro entre seres especiales, un hombre y una mujer que se encuentran cuando todavía no son humanos y se reencuentran de nuevo antes de serlo.  Una historia que nos habla de la condición humana, de sus anhelos y deseos, del ser y de la humanidad y del amor, motor de las personas. Una narraciópn muy original que aprovechamos para recomendar no solo a los niños, también a los adultos que serán los que más disfrutarán del texto, la ilustración y su contenido, entre poético y filosófico. Una joyita de esas que hay que tener en nuestra biblioteca especial.
 
Las ilustraciones originales serán expuestas, el próximo 22 de octubre en "Le immagini della fantasia", en Sármede (Itália). ¡Qué gusto poder verlas! Al menos podemos disfrutar de la lectura del libro
 
Traducción casera de Pablo Albo
 

 

 
   

 

 
 

  volver

  pabloalbo@pabloalbo.com                                      699 235 228